Pedroli Design

 Tibetaanse gebedshanger, van zilver met barnsteen, ook de ketting is van deze prachtige materialen gemaakt.

Tibetaanse gebedshanger  verwerkt met barnsteen en zilver.

 

SERVICE EN OVERIGE ZAKEN OVER KOPEN.

Als U een ketting of armband heeft gezien die u mooi vindt, of een ketting   in een andere  kleur of materiaal wilt bestellen zullen er wat afspraken moeten worden gemaakt.

 

Daarover hieronder  meer.

Eerst wil ik U attent maken op de mogelijkheid om bij mij thuis een workshop te volgen; individueel, of met een groepje, of een kinderverjaardag te vieren!

Hoewel ik zelf in grotere groepen niet meer de overhand of overvoice heb, kunnen vriendinnen dit gemakkelijk  voor mij oplossen!

Vertel mij Uw wensen......

 

 

Korte kleine ketting voor gelaryngectomeerden zie halsbedekkers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korte, kleine ketting van parelmoer, prijs 50 euro. Zie halsbedekkers.

 

 

SERVICE

 

Even wat zakelijks om misverstanden te voorkomen!

Na betaling van de factuur, die U per e-mail of brief van mij ontvangt, stuur ik het door U bestelde z.s.m. naar U op. Dit  hangt ervan af of de ketting of kralen in voorraad zijn, alles wordt door mij met de hand gemaakt, dus iedere ketting verschilt van een eerder gemaakte....

In het algemeen duurt het ongeveer een week voordat de ketting klaar is.

Het is mogelijk om naar mijn atelier in Haarlem te komen om de juiste maten op te meten of de kettingen in levende lijve te bekijken. Ook kunt U daar een keuze maken uit de kralen waarvan de ketting gemaakt kan gaan worden. 

Natuurlijk kunt U de bestelde ketting ook op komen halen en passen! Of om alleen maar te komen kijken, en ideeen op te doen over Uw exclusieve ketting ......

Wel even bellen voor een afspraak graag!

Uw halsomvang ter hoogte van het stoma kunt U ook opmeten en telefonisch, per e-mail of per brief aan mij doorgeven. Als U speciale wensen heeft, zoals een bepaalde sluiting of een sluiting aan de zijkant van de ketting, kan ik daar in het algemeen aan tegemoet komen. Dit geldt ook voor de kleur- en materiaalkeuze, alles alleen wat betreft de "'basiskettingen"". 

Als de ketting niet bevalt, kunt U hem, in nieuwstaat, op eigen kosten terugsturen.

Bij speciaal, in opdracht, vervaardigde kettingen is deze retourregeling niet van toepassing.

De verzendkosten zijn voor koper, en bedragen ong. 2 euro per TNT-Post  luchtkussen enveloppe, aangetekend verzenden kost ong.9 euro., ik bericht U wat de verzendkosten zijn.

 

Voor al het overige verwijs ik naar de Algemene Voorwaarden.